Despre Firma Servicii administrare in Bucuresti

Noi oferim toata gama de servicii de administrare tehnica si financiar-contabila a condominiilor

Partenerul dumneavoastra de incredere pentru servicii complete de administrare imobile

HOME BLOC ADMIN  este o companie ce vine in sprijinul Asociatiilor de Proprietari, echipa noastra fiind capabila, prin dimensiune si experienta, sa ofere toata gama de servicii de administrare tehnica si financiar-contabila a condominiilor.

 

Pe langa administrarea tehnica, oferim si servicii financiare complete. Echipa noastra de specialisti in domeniul financiar gestioneaza bugetele, intocmeste rapoarte financiare precise, colecteaza si gestioneaza platile, si asigura transparenta totala a cheltuielilor si veniturilor asociatiei de proprietari.

Noi va oferim o gestionare financiara eficienta si rapoarte clare si concise.

Pentru administrarea financiar-contabila folosim aplicatii informatice moderne ce ofera posibilitatea fiecarui membru al Asociatiei sa fie la curent in orice moment cu situatia financiara a Asociatiei si sa primeasca notificari cu lista de intretinere si citirea contoarelor.

 

Firma Servicii administrare imobile si blocuri in Bucuresti

 

La HOME BLOC ADMIN SRL, ne distingem prin angajamentul nostru de a oferi servicii de exceptie si de a dezvolta relatii solide cu clientii nostri. Intelegem ca fiecare asociatie de proprietari are nevoi si cerinte specifice, motiv pentru care oferim solutii personalizate si consultanta specializata. Echipa noastra este mereu disponibila pentru a raspunde intrebarilor si preocuparilor dumneavoastra si pentru a oferi suport individualizat.

Intelegem complexitatile si provocarile cu care se confrunta proprietarii de azi

Beneficiati de servicii profesionale de calitate, care va permit sa va concentrati pe activitatile dumneavoastra principale, avand incredere ca proprietatea dumneavoastra este gestionata eficient si in mod transparent.

 

Firma noastra ofera in vederea rezolvarii oricaror situatii care pot interveni in diversificata activitate de administrare, servicii de reparatii ale instalatiilor sanitare si electrice, reparatii ale elementelor comune, zugravit, de intretinere a spatiilor verzi, de montare a unor accesorii necesare imobilelor (interfon, usi, geamuri, etc), mentenanta pompa presiune apa, colaboreaza cu diverse societati prestatoare de servicii de curatenie, astfel ca este acoperita intreaga gama de servicii necesare intretinerii si administrarii unui imobil.

Doriti sa colaboram?

Va vom contacta în cel mai scurt timp posibil. Sunati la 0724 290 515 sau